Update . Diagnose gesteld

Oef, ik heb een bereidwillige oogarts gevonden die me van al mijn dilemma’s en stress verlost heeft en uiteraard mijn ogen onderzocht heeft.

Ik blijk dus idd een milde vorm van nachtblindheid te hebben, maar mijn gezichtsveld is nog groot. bij een andere test blijkt er iets aan de hand te zijn met een stukje uit mijn rechteroog. Niets over je zorgen over te maken zei de oogarts. Om meer comfort te hebben heeft hij me oogdruppels gegeven en adviseert hij me , om het te proberen met een bril met groene glazen. yeah baby, zie je me al rondlopen als een ninja turtle 😉

Alvast opgelucht dat het een milde vorm is! Oef!

13 gedachtes over “Update . Diagnose gesteld

  1. Ik ben ook opgelucht dat het dit maar is,…..maar uiteraards is het weer aanvaarden en weer leren leven met de extra beperking,…….

  2. Een bril met groene glazen… Ik heb er nog nooit eentje met roze glazen gedragen. Ik zou er aan kunnen wennen als het voor het belang van je zicht is.
    Doen! Ik hoop dat het meevalt voor je.
    groetjes Kakel

  3. Oei dat is wel ff verschieten want een mens is natuurlijk nogal op z’n ogen gesteld he. En door een groene bril, dat is wel wat anders dan door een roze 😉 Hopelijk verergert het niet, ik wens je (ogen) alleszins veel beterschap toe!
    Dr. Google, ik raadpleeg hem dikwijls maar wat daar soms uitkomt, de ergste dingen hé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s