Baas-secretaresse-relatie

Toen we terugkeerden van London, maakten we voor het eerst gebruik van ons eerste klasticket op de eurostar.

We kregen een tafeltje van 2 personen toegewezen, lekker tête à tête. Naast ons op een bank voor vier personen namen een man en vrouw plaats. Het was al snel duidelijk, dat het een baas was met zijn secretaresse. Er werd eerst wat gewerkt, laptopke, en de secretaresse nam notities , wat de baas haar dicteerde.

Na, het werkgedeelte werd het pas fun toen baaslief, ( met trouwring ) voor de secretaresse ( zonder trouwring ) maar bloedmooi, terugkeerde van de bar, met een fles rosé bubbels , een fles witte wijn en twee doosjes versnaperingen, nootjes en olijven dacht ik.

Het was duidelijk dat hij de secretaresse probeerde te imponeren, ( lees versieren ). Maar zij deed alsof er niets aan de hand was, en ging niet op in vleierijen van de baas. Zij kwamen voor business naar Belgie, en ik ben uiteraard niet zeker, maar aan hun bagage te zien, zag het er wel naar uit, dat ze gingen overnachten in Belgie.

De secretaresse werd duidelijk in de bloemetjes gezet en baasje was heel attent. Ik schatte dat hij zo’n 15 jaar ouder was dan zijn reisgezelschap. Ik moet toegeven, wel een knappe man, heel keurig gekleed, dure schoenen.

Wij genoten stiekem van het tafereeltje! Er werd ook eten geserveerd, een kaasschoteltje met brood en wijn naar wens, een chocoladetaartje als nagerecht. Wij vroegen nog een tweede flesje wijn en dat was geen enkel probleem. Goeie service dus. Moeten we vaker gebruik van maken.

Ondertussen dronken onze buren ook van de aangeboden wijn , maar verkozen toch de wijn die meneer in de bar gekocht had, en de gratis wijn werd aan de kant geschoven.

We zullen er nooit achter komen hoe ze de nacht hebben doorgebracht. Maar het moet als secretaresse wel niet zo leuk zijn als je zo door je baas overdonderd wordt, tenzij je hem natuurlijk, dik ziet zitten. Maar hier leek het niet zo. Zijn flirtpogingen sloeg de iron lady niet uit  het lood.

Maar met het observeren van onze buren vloog onze tijd toch snel om!

15 gedachtes over “Baas-secretaresse-relatie

    1. Madam haar vent werkt bij de spoorwegen en we krijgen 1 zo’n eersteklasticket per jaar. T s de eerste keer dat ik er gebruik van gemaakt heb. In de heenreis hebben we gewoon in tweede klas bij dochterlief gezeten. 😉

  1. Hahaha, wat een fantasie heb jij! Maar je zou natuurlijk gelijk kunnen hebben…en ben ik te naïef om ook maar te durven denken dat de baas ‘iets’ wil van zijn secretaresse 😀

  2. Ik denk dat dit meer voorkomt dan wij ons kunnen inbeelden, gelukkig is dit me altijd gespaard gebleven :-), ik zou niet weten hoe ik zou moeten reageren,…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s