Update over Misty

UIteindelijk is Misty vorige week donderdag toch nog geöpereerd geworden. We konden maar op 1 manier te weten komen wat er aan de hand was en dat was door haar eens van binnen te bekijken en er was nog altijd de vrees dat er iets in haar maag zat. 

Groot was de verbazing van de dierenarts dat er niets in de maag zat, maar dat haar maagwand aan de ene kant heel dik is, en dat door constante ontstekingen. Ze zat ontstoken van haar keel tot haar poep. Maag en darmen zaten vol dikke slijmvliezen waardoor ze geen voedsel meer opnam. 

Ochere het meisje heeft een vorm van IBD wat gelijkt op de ziekte van crohn. Ze moet levenslang op dieet en waarschijnlijk ook levenslang aan de medicatie. 

Vandaag zijn we dinsdag, ze eet en drinkt terug goed, zonder overgeven en zonder diarree. 

ZE heeft nog wat last van de draadjes in haar buik die haar waarschijnlijk heel hard belemmeren bij haar bewegingen. In ruige balspelletjes heeft ze nog geen zin. 

Binnen vijf dagen mogen de draadjes eruit en wordt de behandeling verder besproken. Maar we zijn wel dolblij dat ze er nog is. Ik ben deze week heel moe. Het ziek zijn van Misty en de bijhorende stress hebben me uitgeput, waardoor mijn bezigheden op een laag pitje staan en ik heel veel slaap nodig heb. Maar ook dat zal terug beter worden!

Advertenties

14 gedachtes over “Update over Misty

  1. jullie zullen allemaal wat moeten bekomen van de emoties en stress en Misty zeker, maar nu weten jullie wat er is en ze is in goede handen bij jullie

  2. Toch goed nieuws dat het behandeld kan worden al is het met levenslange medicatie. Rust nu maar goed uit dat heb je meer dan verdiend!

  3. Gelukkig gaat het beter met Misty.
    En ja Christa, stress en angst zijn nefast voor ons lijfje.
    Dus rust nu maar zoveel als nodig, zodat je er weer bovenop komt.
    Veel beterschap voor jouw en Misty !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s