Goed nieuws.

Eindelijk hebben mijn zoon en zijn vrouw hun verlof geregeld gekregen en zijn er vliegtuigtickets gekocht voor hun trip naar Belgie.
Omdat Shannon er graag nog een ander reisje aan koppelt gaan ze eerst een dag Ijsland doen tijdens een overstap. Daarna vliegen ze door naar Londen waar ze dan naar Wales vertrekken.
Daarna keren ze naar Londen terug en ik heb het geregeld dat wij daar dan al zullen zijn. Maar het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om al die treintickets te regelen en een betaalbaar heel bescheiden hotelletje te vinden .
Want mijn moederhart en mijn impulsiviteitje moesten persΓ© twee dagen langer van elkaar kunnen genieten .

Het was dus gisteren, chatten en overleggen hoe we het allemaal gingen regelen, maar ondanks dat we dachten dat het allemaal in kannen en kruiken was, hebben we dan toch
deze voormiddag onze uren van terugkomst moeten veranderen omdat wij met gratis tickets reizen.
En zo had ons Chrissebie de laatste drie dagen veel omhanden , het moest ook wel snel gaan want veel betaalbare hotelletjes waren al volgeboekt voor die periode.
We maken dus onverwacht eind september een uitstap naar Londen.

En toen we een leuke promo kregen voor een vakantiepark eind augustus, hebben we beslist om een weekend te boeken met de kinderen van Wim en hun lief. Voor de keren dat ze op de hond moeten passen terwijl wij op reis zijn en zo. En het is trouwens al 5 jaar geleden dat we nog eens samen ergens naartoe gingen . Ze gaan meestal zelf op reis met hun lief.
En ook Misty mag mee! Voor de poezen zoeken we een andere oplossing.
Het gaat trouwens nog altijd niet zo goed met ons Pebbles, ze komt maar niet aan. Ze geeft af en toe nog over en binnen twee weken moeten we terug. Als ze dan nog niet aangekomen is, wordt het opnieuw bloed prikken en kijken hoe haar waarden staan. En eerlijk, ik ben bang dat het nog helemaal niet goed is. Ze drinkt te veel naar mijn goesting en dat kan wijzen op nierfalen en dat is mijn grootste angst. Ondertussen doet het beestje dapper verder. En we proberen voor haar de juiste voeding te vinden. We hebben al diverse soorten korrels uitgetest en ze krijgt tussendoor, gekookte kipfilet en gekookte vis. Maar ik zal vechten voor onze kleine hartedief en alles doen wat in onze mogelijkheden ligt.
Voor de rest houden we morgen een blogmeeting met een paar bloggers. En daar kijk ik geweldig naar uit! Uiteraard volgt daar een blogje op!

Advertenties

10 gedachtes over “Goed nieuws.

  1. allemaal heel leuke vooruitzichten, t is vakantie voor iets hΓ© πŸ™‚
    alleen jammer van pebbles, hopelijk komt het goed

  2. Zalig dat terug zien met zoon en schoondochter, je legt je neer bij het feit dat ze zo ver weg gaan wonen omdat je wil dat ze gelukkig zijn maar je moederhartje bloed wel. Geniet van de leuke blog bijeenkomst!

  3. Van goed nieuws wordt Carrie altijd vrolijk,……..en bij het weerzien zal het duidelijk worden dat het het allemaal waard was,…..

  4. Leuk! Mooi vooruitzicht om uw zoon terug te zien, super dat je het zo kon regelen.
    En een blogmeeting die goed meegevallen is (ik had eerst die blog gelezen πŸ˜‰ ), tof weekend!

  5. Ik hoop dat je enorm gaat genieten van het weerzien met je zoon en dat je 2 dagen langer wil genieten dat is toch niet meer als logisch Bie πŸ™‚

  6. Pfieuw wat heeft een mens aan al dat van-hot-naar-her-gereis, een dagje Ijsland, da’s toch nooit genoeg, maar wat een fantastisch nieuws dat je je zoon gaat zien!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s